HeadquARTers

Actualités

Gaat u mee VOSSEN?

13/04/2018

VOSSEN. Expeditie in het land van Reynaert. Was u even vergeten hoe het ook alweer zat met dat middeleeuwse epos Reynaert de vos? Dit gaat u nooit meer vergeten. Een combinatie van cultuur, natuur en avontuur. Stap op de fiets en beleef het mee. De middeleeuwen zijn nog nooit zo leuk geweest...

U heeft het ongetwijfeld al gelezen, gezien of gehoord. Katoen Natie, Indaver en The Phoebus Foundation trekken weer alles uit de kast om een eigenzinnige en originele belevenis te creëren rond kunst, cultuur, erfgoed en natuur. VOSSEN is een culturele expeditie waar u per fiets het prachtige Waasland en het Hulsterambacht ontdekt. Uw gids van dienst is niemand minder dan Reynaert de vos, het hoofdpersonage uit het gelijknamige middeleeuwse dierenepos.

Verwacht geen klassieke fietstocht, maar een belevenisparcours vol ongeziene en magische avonturen. Startend aan Burcht Singelberg op Linkeroever, waar momenteel een heus dorp wordt opgebouwd, neemt deze route u mee langs kunst, erfgoed en natuur. Op verschillende locaties, speciaal voor dit evenement gecreëerd, brengen we het Reynaertverhaal tot leven dankzij diverse moderne digitale technieken. Een interactieve speurtocht onderweg maakt de Reynaertexpeditie helemaal compleet. Deelnemen aan VOSSEN is een ontmoeting met het verleden in een hedendaags jasje. De geschiedenis passeert letterlijk onder de banden van uw fiets.

Ga dus deze zomer gezellig met ons mee VOSSEN, het wordt beslist een onvergetelijk avontuur!

https://www.vossen.vlaanderen/nl/praktische-info/plan-uw-bezoek